Ved brug af kabooz.dk accepterer du vores privatlivspolitik

Løbeur

Noget af det bedste ved at løbe er, at det er så enkelt.

En kort løbetur kræver faktisk ikke noget, men jeg kan godt lide at holde styr på min løbetræning og da jeg også løber pauseløb, er det fedt med et løbeur.

Løbeure findes i meget dyre udgaver, men du kan sagtens finde et glimrende ur til en fornuftig pris.

ANNONCE

Jeg bruger selv et Garmin Forerunner 35, som jeg har brugt i flere år og som jeg købte for under 500 kr.

Det har mange flere funktioner end jeg har brug for og det er enkelt at bruge - og så holder batteriet nemt en uge på en opladning.

Hvis jeg skulle bruge penge på et dyrere ur, så skulle det kun være for at få et eSimkort.

Det ville give mig mulighed for at lade telefonen blive hjemme og stadig have muligheden for at foretage nødopkald eller modtage opkald fra min familie. Det kan være rart når jeg er ude at løbe i flere timer.

Med et eSimkort kan jeg også lade telefonen blive hjemme og stadig have adgang til musik, men det kunne også løses med et løbeur med lagerplads til musik, men hvis jeg skulle købe et nyt ur, vil jeg gå efter et der kan benytte eSimkort.

Pauseløb med løbeur

Når jeg løber pauseløb, så løber jeg til næste km og stopper når mit ur vibrerer. Herefter går jeg til mit ur viser at jeg ca har gået 200 meter, dvs når kilometertallet fx 1.200 eller 2.200 og så løber jeg igen indtil uret vibrerer.

Det gør at jeg stort set ikke skal forholde mig til tid og distance og det er virkelig rart og ukompliceret.

Funktioner i Garmin Forerunner 35

Jeg bruger faktisk ingen funktion, men du kan indstille din intervaltræning så du får besked når du skal løbe og når du skal holde pause, eller hvornår du skal løbe hurtigt og hvornår du skal løbe roligt.

Du kan også indstille hvilket tempo du vil løbe i og så får du en indikation undervejs om du holder farten.

ANNONCE

Garmin Forerunner 35 og løbeapps

Garmin har lavet appen Garmin Connect, der synkroniserer med løberuret via Bluetooth.

Med Garmin Connect får du alle de løbedata du har brug for på mobilen, men Garmin Connect kan samtidig sende dine data videre til din foretrukne løbeapp som Strava, MapMyRun eller RunKeeper.


Relaterede artikler