Ved brug af kabooz.dk accepterer du vores privatlivspolitik

Keto

Et af mine store mål i 2020 er at løbe 5 km på under 20 min og for at opnå dette mål, har jeg sat mig et delmål der hedder at tabe mig, så jeg kommer ned på 80 kg.

Jeg har før haft succes med at skrue kraftigt ned for kulhydrater og da jeg stødte på Keto, valgte jeg at give det et forsøg.

ANNONCE

En af de helt store fordele ved Keto er, at det nedsætter sulten og du derfor har lettere ved at opnå det kalorieunderskud der skal til for at tabe dig.

Det er vildt fedt at tabe sig uden at være sulten og så har vi fået vildt lækker mad.

Virkelig lækker mad.

Det har været skønt at komme væk fra de sædvanlige 5-10 retter som har været på menuen de sidste 10-15 år, fordi det er hvad mine børn kan spise.

Ungerne synes derimod at maden er blevet forringet, men vi har dage hvor vi laver 2 retter og dage hvor ungerne fx får ris og vi får blomkålsris.

ANNONCE

Jeg kan varmt anbefale Jane Faerbers bog “Keto” som du kan købe på Saxo.com

Vi har fundet en masse lækre opskrifter og en god ting ved dem er, at de typisk højest tager 30 min at lave.

Keto og økonomi

Vi har skruet ned for mange ting og køber til gengæld økologisk og de lækreste versioner af råvarerne. På trods af at vi køber dyrere varer har vi faktisk sparet penge.

Vi køber heller ikke slik - heller ikke til ungerne. De får derimod 30 kr hver fredag, som de må bruge som de vil. Vi køber gerne noget med for dem, når vi handler, men der bliver ikke automatisk købt slik.

Keto og motion

Jeg løber normalt til og fra arbejde, men på grund af manglende energi, har jeg valgt at gå til og fra arbejde mens jeg er på Keto, men jeg har planer om også at skulle i gang med at løbe igen.

ANNONCE

Resultaterne på Keto

Jeg tabte 9 kg i januar og jeg regner med at tabe 3-4 kg i februar og vil derfor være på den vægt jeg gik efter.

Maden er så lækker at jeg overvejer at fortsætte med Keto opskrifterne, men jeg skal finde en balance så jeg bare holder den ønskede vægt.

Min kone har været på Keto i samme periode og det har været fedt at gøre det sammen.

Hun har fået lige så gode resultater og så har hun nydt, at jeg synes det er blevet sjovt at lave mad igen og derfor oftere står får aftensmaden end før.


Relaterede artikler