Ved brug af kabooz.dk accepterer du vores privatlivspolitik

Mine træningsmål for 2020

Mine løbemål for 2020 er, at komme ud at løbe en masse lange ture og så er det at løbe en 5 km på under 20 minutter.

Jeg elsker følelsen af at tage på togt, når jeg skal ud på en lang tur. Derfor er mit mål generelt, at øge den distance min gamle krop kan holde til at løbe.

Jeg har ikke en drøm om en halvmarathon eller marathon, jeg drømmer i ruter.

ANNONCE

Løbe af Hærvejen

For eksempel drømmer jeg om at løbe af Hærvejen, gennem Byrsted, forbi min mormors gamle fødegård. Ruten ligger ikke fast, men jeg tænker at det bliver fra Viborg til Aalborg, så jeg også kommer igennem den by min morfar er født. Ruten fra Viborg til Aalborg er på ca. 80 km, hvilket vil kræve at jeg overnatter undervejs.

Løbe til sommerhuset

En anden rute jeg godt kunne tænke mig at løbe, er hjemmefra og til mit sommerhus. En rute på ca. 30 km.

Jeg gik turen, i påsken 2019, sammen med to af mine børn på 6 timer og jeg har cyklet den masser af gange. Derudover er de første 8 km, min daglige løberute til og fra mit gamle arbejde.

ANNONCE

5km under 20min

Jeg kan egentlig bedst lide, bare at løbe og gerne langt, men da jeg ikke kan lade være med at sætte nye mål hele tiden, så har jeg sat mig det mål, at løbe en 5km på under 20min.

Hvilket er MEGET hurtigt for mig.

Min bedste tid, mens jeg har målt, er 24:13 til DHL i 2019, så det er 4:14 tiden skal forbedres.

Sådan vil jeg opnå mit mål

Min plan for at opnå mit mål om at løbe 5 km på under 20 minutter, handler primært om at løbe en masse kilometer og holde formen vedlige, hele vinteren.

Fra januar og til foråret, vil jeg primært have fokus på at tabe mig. Jeg har en plan om at komme ned på 80 kg, hvilket vil svare til et vægttab på 8-9 kg. Dette skulle gerne gøre mig ca. 2 minutter hurtigere.

Hvis du er interesseret, kan du følge med i hvordan mit lille projekt 5KM UNDER 20MIN går.


Relaterede artikler