Ved brug af kabooz.dk accepterer du vores privatlivspolitik

Løbe til arbejde

Da jeg i juni 2019 skiftede job, skiftede jeg også min daglige løbetur til og fra arbejde ud med offentlig transport til København.

Sommeren er gået fint, men da vi nående til den mørkere tid, begyndte det at gå op for mig, hvor meget mit liv er ændret.

Jeg har ikke mulighed for at bade på jobbet, så derfor kan jeg ikke løbe til arbejde og når jeg kommer hjem ca. 17:30 er det mørkt og jeg er træt.

Jeg får stadig løbet det jeg skal, men løb på fortov i mørke, er sgu kedeligt i længden.

ANNONCE

Ny adresse, nye muligheder

Den seneste tid har min transport til arbejde betydet, at jeg har kørt i bil til stationen, taget S-toget til Vanløse, metroen til Kongens Nytorv og så en kort gåtur til kontoret. En tur på ca. 1 time.

Mit job flytter adresse, hvilket betyder at jeg, hver vej, får 20-25 minutter længere transport, men det betyder også, at der nu er mulighed for omklædning og bad.

Da jeg samtidig savner mine daglig løbeture til arbejde, så er planen nu, at jeg fortsat kører i bil til stationen og tager S-toget til Carlsberg St. Herefter har jeg så en løbetur på 6km og samlet set bør det kunne gøres på halvanden time.

Herefter kræver det lige et bad, men da transporttiden til det ny kontor er 20-25 min længere, kan jeg på næsten samme tid få indlagt 12km løb.

Mine kollegaer

En dag ved frokosten fik jeg fortalt, at min plan var at løbe til arbejde, efter vi var flyttet. Her gik det op for mig, at det ikke er helt normalt, for der gik ikke lang tid før hele virksomheden vidste det.

Da jeg en dag går forbi den plakat vi har hængende for at tælle ned til flyttedag, er der lavet en lille tilføjelse, så vi nu også tæller ned til at jeg begynder at løbe til arbejde.

Løbe med computer i tasken

Normalt når jeg har løbet på arbejde, så har jeg ikke haft min computer med, men havde i stedet en hjemmearbejdsplads.

På mit nye job er jeg afhængig af at have computeren med, fordi jeg arbejder i toget og derfor har jeg måtte anskaffe mig en ny løbetaske.

Min gamle og højt elskede løbetaske, fungerede ikke til løb med bærbar, da den lå løst i tasken og hoppede for meget.

Jeg har derfor købt mig en IAMRUNBOX som har et rum til bærbar, god plads til mit tøj og er vandtæt.

Jeg får et skab på arbejdet til håndklæde, sæbe, deodorant og sko, så det er kun undertøj, skjorte og bukser jeg skal have i tasken, frem og tilbage.

ANNONCE


Relaterede artikler