Ved brug af kabooz.dk accepterer du vores privatlivspolitik

Første løbetur til arbejde

Jeg har en spænding i kroppen og en følelse af at jeg skal på togt. Selv min lille familie synes det er spændende og har været søde til at spørge, om jeg er klar og glæder mig.

Det er jo mit lille “projekt”, men det er faktisk dejligt at mærke, at de går op i det sammen med mig.

Jeg fandt alt frem søndag og havde håndklæde og badeting med, i går mandag, så jeg ikke skulle have det med i tasken.

I forvejen skal jeg vende mig til den nye taske, da den er meget mindre end min gamle. Fx er der ikke lige et rum, hvor jeg kan proppe hue og vanter ind, under løb og den er på godt og ondt mere kompakt.

Temperaturen siger 6 grader, så det er heldigvis dejlig varmt fortsat og jeg kan nøjes med mit løbetøj og en ekstra regnjakke som jeg tager af i toget - den kan sidde på ydersiden af tasken.

Når det bliver rigtig koldt, ved jeg ikke helt hvordan jeg skal håndtere det, men det bliver nok med en vinterjakke i bilen til stationen. Så må jeg efterlade den i bilen og satse på at det ikke bliver for koldt at vente på toget.

ANNONCE

Løbeturen

Den nye kompakte løbetaske var første udfordring. De ting jeg har brug for, før og efter løb - nøgler, bilnøgle, rejsekort og briller, skal jeg lige vende mig til at håndtere på langt mindre plads.

Næste udfordring var at jeg ikke kendte ruten og måtte løbe med Google Maps i ørerne. Det bliver fedt bare at skulle fokusere på at løbe.

Ellers var det bare skønt. Der var god plads på ruten og de steder hvor der var mange mennesker, var fortovet så bredt at jeg sagtens kunne løbe slalom.

Ankomst på jobbet

Jeg lander på jobbet med en fed fornemmelse i kroppen og jeg er klart mere frisk og klar til arbejdsdagen.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at den lange transport til arbejde har været et stor kompromis for mig og jeg kan mærke en helt anden positivitet.

Løbeturen tog længere tid end den behøver, da jeg ikke kendte ruten, men jeg gik hjemmefra 7:25 og sad på min plads, efter badet, 9:15. Dette skal gøres hurtigere, hvis det skal fungere, for jeg kan ikke tage tidligere afsted.

ANNONCE


Relaterede artikler